Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Like the new look
#1
Just went to AX84.com to discover we have a new site. I just registered. Love the new look. See you around!
Reply
#2
agreed - here's hoping more folks follow !
Reply
#3
(01-01-2020, 02:10 PM)sam.morris1963@gmail.com Wrote: agreed - here's hoping more folks follow !

I hope so too.  The old forum had a certain comfort to it if you used no other forums but this one resembles most other forums so it should be more familiar these days.
Reply
#4
Found it! And yes, I like the new look.
I have registered under a new name, seems, after a bit of looking around that one could bring ones AX84 name over...tja, no matter. New decade, new name, new forum...but hopefully lots of the same great members. I've never posted much - more of a silent (but humbly appreciative ) lurker.
It seems images can still not be posted, making it different from most other sites, but that is not necessarily a bad thing - less junk. But dropping in a snip of schematic/circuitry that one wants to disscuss is convenient, but I guess linking, as before, it is fine.
Reply
#5
(01-08-2020, 08:54 AM)Bendyha Wrote: Found it! And yes, I like the new look.
I have registered under a new name, seems, after a bit of looking around that one could bring ones AX84 name over...tja, no matter. New decade, new name, new forum...but hopefully lots of the same great members. I've never posted much - more of a silent (but humbly appreciative ) lurker.  
It seems images can still not be posted, making it different from most other sites, but that is not necessarily a bad thing - less junk. But dropping in a snip of schematic/circuitry that one wants to disscuss is convenient, but I guess linking, as before, it is fine.

Images can't be posted?  Argh.  I think I missed that when setting up this site.  My intent was that users could share images of their builds, schematics, etc.  Please pester me if that is not fixed in the next few weeks.   Dodgy
Reply
#6
Found the new site!  I used to dip in and out of AX84 from time to time.  Learned a great deal from the forums and the projects, but never got around to signing up.  Then after a long hiatus, I discovered it had gone!  Sad 

So having found this place, I thought I should sign up this time!   Smile   Nice new look, btw.   Cool

Between my past loitering and now, I've built the Champ-a-like WF-55 from Ampmaker in the UK.  (Neat little kit: great sound.)  And now I have a P1-ex on the production line...
Reply
#7
(02-04-2020, 03:06 AM)Russ Wrote:
(01-08-2020, 08:54 AM)Bendyha Wrote: Found it! And yes, I like the new look.
I have registered under a new name, seems, after a bit of looking around that one could bring ones AX84 name over...tja, no matter. New decade, new name, new forum...but hopefully lots of the same great members. I've never posted much - more of a silent (but humbly appreciative ) lurker.  
It seems images can still not be posted, making it different from most other sites, but that is not necessarily a bad thing - less junk. But dropping in a snip of schematic/circuitry that one wants to disscuss is convenient, but I guess linking, as before, it is fine.

Images can't be posted?  Argh.  I think I missed that when setting up this site.  My intent was that users could share images of their builds, schematics, etc.  Please pester me if that is not fixed in the next few weeks.   Dodgy

Test of posting images:


Attached Files Image(s)
   
Reply
#8
(02-11-2020, 03:59 AM)Russ Wrote:
(02-04-2020, 03:06 AM)Russ Wrote:
(01-08-2020, 08:54 AM)Bendyha Wrote: Found it! And yes, I like the new look.
I have registered under a new name, seems, after a bit of looking around that one could bring ones AX84 name over...tja, no matter. New decade, new name, new forum...but hopefully lots of the same great members. I've never posted much - more of a silent (but humbly appreciative ) lurker.  
It seems images can still not be posted, making it different from most other sites, but that is not necessarily a bad thing - less junk. But dropping in a snip of schematic/circuitry that one wants to disscuss is convenient, but I guess linking, as before, it is fine.

Images can't be posted?  Argh.  I think I missed that when setting up this site.  My intent was that users could share images of their builds, schematics, etc.  Please pester me if that is not fixed in the next few weeks.   Dodgy

Test of posting images:

I failed to attach a file multiple times until noticing that at the far right you have to "add attachment" after you chose the file.  Redundant, but apparently necessary in this system.   Dodgy
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)